ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

 

HYDRAULIC LINE | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ | ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗ

 

Τα ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας συνδυάζουν μπόιλερ με ηλιακούς συλλέκτες εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση σε κάθε εφαρμογή τους. Η επιχείρηση HYDRAULIC LINE ειδικεύεται στην εγκατάσταση τέτοιου είδους συστημάτων υποστηρίζοντας, την αυτονομία τους, την αποτελεσματικότητα της απόδοσής τους, την οικονομία τους και τον οικολογικό τους χαρακτήρα. 
 

Τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας είναι απλά στην εγκατάσταση με ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση σε κάθε χώρο. Είναι επίσης καλαίσθητα, καθώς ο ηλιακός συλλέκτης τοποθετείται με ειδική βάση, δίνοντας τη δυνατότητα εφαπτόμενης τοποθέτησης σε κεραμοσκεπές, αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση, δένει αρμονικά με κάθε οροφή κτιρίου και με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ. Οι ηλιακοί συλλέκτες μπορούν αν αυξηθούν σε αριθμό ανάλογα με τις ανάγκες κάλυψης του κτιρίου σε ζεστό νερό.
Απευθυνθείτε στην επιχείρησή μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες λύσεις και τις ανάγκες του χώρου σας.

 

Αναλαμβάνουμε έργα σε οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε σας κάλεσμα με ένα μόνο τηλεφώνημα.

 

 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας
 

Εξυπηρετούμε τις περιοχές Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Κορυδαλλό, Αγία Βαρβάρα και αναλαμβάνουμε έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα.